Fiecare faptă bună se adună

 

Silvia & Diana Batorii Asociatia Help The People

40.5% Complete
405 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

Toți știm și auzim de copii speciali, cu dizabilități, însă ce se întâmplă cu acești copii atunci când odată cu vârsta, ei devin adulți?

Diagnosticul nu dispare, dar sprijinul și ajutorul oferit de multe ori, da.

Ne dorim de ziua noastră să adunăm o mâna de oameni să o ajutăm pe doamna Mari, care creează un loc cu sens, unde acești tineri cu suflet de copii primesc Terapie Ocupațională (croitorie, grădinărit, gastronomie, obiecte handmade), Terapie prin Artă, Joacă, și Prieteni care să îi accepte așa cum sunt!

Am aflat de asociația Help the People de la Eli, dacă nu o știți, este un influencer de fapte bune adică provoacă și inspiră cu entuziasmul și energia ei pozitivă lumea să ajute acolo unde pot cu ce pot, pentru că așa faptele bune să se adune! 

Cel mai frumos dar pe care ni-l poți face este să fii alături de noi și, în loc să ne faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociaţiei Help the People este creşterea calităţii vieţii persoanelor cu handicap, prin oferirea de servicii psihosociale adaptate nevoilor lor.

Construirea unui etaj la centrul pentru tineri cu dizabilități Help the People pentru terapia prin joacă.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

La Multi Ani! Succes mult! :)
04 May 2021
04 May 2021

Anonymous

30 RON
03 May 2021

Anonymous

100 RON
❤️
03 May 2021
03 May 2021